Mașini de umplut cârnați, mașini de tocat, zdrobitoare
Presă din oțel inoxidabil 54126
Presă din oțel inoxidabil 54127
Presă din plastic 54128
Mașină de tocat carne 22 + site și accesorii 16281
Mașină de tocat carne 22 50503
Mașină de umplut cârnați 4kg 40652
Aparatele de umplut cârnați, mașinile de tocat și storcătoarele sunt utilizate în prelucrarea casnică și industrială a cărnii și a altor materii prime. Fiecare dintre aceste instrumente are o utilizare specifică, ele fiind cel mai des folosite la prepararea mâncărurilor și specialităților de casă. Sunt folosite acasă, în restaurante și în industria alimentară. Oferta noastră include tot ceea ce este necesar pentru prelucrarea cărnii la domiciliu și echipamente pentru producția sau prelucrarea de mică amploare.
Mașina de tocat carne
Mașina de tocat carne se folosește pentru a pregăti un amestec de carne proaspăt măcinat, pentru prepararea diverselor feluri de mâncare, precum chiftele, hamburgeri, pateuri și cârnați. Reglarea fineții amestecului de măcinat este posibilă datorită sitelor cu diferite dimensiuni ale ochiurilor. Mașina de tocat carne poate fi acționată manual sau cu un motor electric și conține o serie de accesorii. Pe lângă carne, mașina de tocat poate fi folosită pentru a măcina și alte ingrediente precum pește, legume sau brânză.
Aparate de umplut cârnați
Când umpleți cârnați și pateuri de casă, este necesar să folosiți un aparat de umplut cârnați de calitate . Modelul aparatului cu volum de 4 litri este realizat din oțel inoxidabil și acționat de o manivelă. Pachetul include și atașamente de diferite grosimi.
Mașină de măcinat mac și nuci
Mașina de măcinat mac și nunci este excelentă pentru prepararea ingredientelor pentru gătit și copt. Poate măcina nuci, semințe de mac și brânzeturi tari într-o pulbere fină sau grosieră. Șurubul din partea inferioară asigură o fixare sigură la masa de lucru.
Storcătoare de fructe și legume
Storcătoarele de fructe și legume facilitează prepararea sucului proaspăt direct din fructe și legume. Această metodă de prelucrare păstrează mai multe vitamine și nutrienți decât în cazul altor metode de preparare a sucului. Pentru obținerea de creme, piure sau ketchup de casă, este bine să alegeți o strecurătoare din oțel inoxidabil de înaltă calitate.
Răzătoare manuală
Răzătoarea manuală este utilă la răzuirea ciocolatei, brânzei, nucilor sau a altor alimente, în cantități mici. Datorită rolelor înlocuibile, este posibilă realizarea unei structuri diferite a materialului mărunțit. Toate răzătoarea sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.